ТИ АНГЕЛОМ ЗАЛИШИВСЯ… Ти Ангелом залишився у Небі, Мов розчинився у безодні синяві, Всевишньому, мабуть, був у потребі, То ж не судилося побути матір’ю тобі…
Так коротко я молоком своїм кормила, Навік закривши очі ті небесно-голубі, Тоді себе частинку я в могилу положила, Зоставшись жити на цій проклятій землі…
У Небі, мабуть, тебе хмари колихали, Де буйні вітри поряд колисанками гули, Прийшов на землю, не пізнавши мами, Навіть коли в останню путь тебе вели…
Така лиха мені, чомусь, небесна кара, Від Бога послана у цім земнім путі, Ти у житті уже шукав би, мабуть, пари, Але вінчальні з Небом одягнув вінці…
Синочку рідний й водночас далекий, Ти болем в серці залишився назавжди, Вже прилетіли в Україну знов лелеки, Що мою душу розривають на шматки…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1294 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")