А наші вчинки – той же бумеранг, Що запускаєш, те у відповідь вернеться. Жорстокість і брехня, немов мара-туман, Одного разу тобі в серці відгукнеться. Вернеться зрада, що колись вчинив, Немов лавина сніжна із вершини долі. Все зло, що ти комусь колись робив, Відізветься в душі нестерпним болем. Вміння прощати - рідкісний талант, Коли любов без фальші віддається. Тож, запустивши помсти бумеранг, Запам’ятай, що він колись вернеться!
Так, саме порівнюючи почуття, вчинки, дії і відчуття наші, наприклад, з природними явищами, або різними предметами ми маємо можливість яскравіше і глибше виражати свої думки, свій настрій і переконання. Щиро вдячна Вам за увагу і оцінку. Бажаю творчого натхнення, успіху і особистого щастя. Колись давно я побувала в Яремчі і мені там дуже-дуже сподобалося. Мрію ще раз побувати.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")