Ти поет-та сам про це не знаєш. Солодкий мед усі твої слова, І зупиняється на півдорозі муза молода Послухати тії пісні,що ти співаєш. Мале дитя,дідок нудний у захваті, Зачаровано,все слухають тебе. Здійметься правда,сполохне вогнем, Моментом залишиться у пам'яті. І навіть час,спинившись,не розтає В думках чужих далеких мрій, У світ сліпучий двері ти відкрий. Пожовклі сторінки книги пролистає Холодний вітер,здійнявшись восени. Поете,не чекай нової весни- тебе завжди згадають,а листя все на землю опадає ...
Широка гама почуттів. Дещо невишукано вплелася у слова. Але основа для майбутньої творчості - є. Успіхів. До речі, якби змінити ритм вірша, щось на зразок: Що ти поет-ще сам про це не знаєш. Солодкий мед ледь вкрив твої слова, І заховалась муза молода Послухати, як ти пісні співаєш.
Солодкий мед ледь вкрив твої слова, І заховалась муза молода Послухати, як ти пісні співаєш.
так дещо цікавіше звучить,дякую)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")