Розтоптана мораль давно розтоптана світ ошаліло котиться униз молодший он "торчить" од Гаррі Поттера а пам"ятеш Буратіно був колись не відано не відано де страх той є самі сказали ошаліле "Брись" і любимось уже під порнографію, а пам"ятаєш як під зорями колись?.
|