Ще не всі оркестри Відіграли марші, І не всі на рейди Стали кораблі, Перемоги чесні, Покоління старші, І герої справжні, Що в сирій землі. Ще лікують рани, Часто непомітні Серед буднів сірих,- Кожному своє, Наші ветерани, Просто люди літні, Стільки літ на віру Їм Господь дає. Мало хто почує Ті малі потреби, Наковтались лиха Впоперек і вхресть, Десь в світах ночує, Може й просто неба, Непомітна й тиха Їх висока честь.
|