З усіх сторін пливе історія
Ріками правд півправд брехні
Вона спішить по мимо горя
Де зупиняються вогні
Стільки років вона триває
Минуле там вписало суть
Того що на гріху сідає
Думки до правди не пливуть
А море ловить з всіх усюдів
Те що несе йому життя
Кладе на сито наші блуди
Яких весь час родить брехня.
04.12.2008р.
|