Калинове щастя вітер дарував
Який йшов ночами забутим шляхом
Обдув росу – сльозу з бур’янів і трав
Аж і зупинився під старим хрестом
Там почав молитву тихеньку свою
Клав її на дошку старого хреста
Де розп’ятий Ісус зір підніс в гору
Слухав як молитву співає трава
Молитва триває старий хрест стоїть
Невидиме бачить з почутим живе
Хоч роки минули горе все горить
Бо гіркоту з чарки народжене п’є
10.05.2009р.
|