Варто у випадках неповсякденно вживаних слів давати пояснення, бо ніхто не зобов`язаний знати термінологію,яку знаєте Ви, тут люди ерудовані, але галузей так багато. Справжня амбідекстрія - дуже рідке явище.Зразком могли б бути Л.да Вінчі, (сучасною мовою,хто він? 3 в одному,більше....,а з сучасних відомих Курт Кобейн,думаю,що я належу до амбісіністрів -звичайного користувача обох рук,оскільки лівою рукою в наш час не можна було писати, тай афішувати, що ти лівша,але згодна - це - екстралюди, дар їм від Бога, бо мають дуже розвинені обидві півкулі, а, значить, логіка і уява у них неймовірні одночасно.
чому, просто нижче пишуть лексичне значення, на всякий випадок, так прийнято) аби людина читала заглиблено
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")