Як згадаю дні минулі, Коли мій вибір на тебе впав, Тоді було сонячно, прекрасно, І вітерець до листя загравав, Той день був святом, і ти співала, Твій голос я одразу вподобав, І мені до серця ти припала, Що, буде далі я не знав, І минув рік і я змінився, Але чомусь весь час погано спав, І лише коли перед фактом опиниився, Я зрозумів, що покохав.
Нуууууууууу! Скажу так: технічно -- не дуже, і хоч зміст покладено глибокий, та з ритмом ще треба працювати! Але ви не зупиняйтесь, з часом воно прийде!!!
У цьому творі стільки почуттів, що він не уміщується у рамках цієї сторінки, навіть сайту. -- За те, що змогли ось так (хоч і трохи віршовано не досконало) передади почуття кохання - тверду 5!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")