Синій колір очей
І душі глибина,
Рветься серце з
грудей,
Бо вона лиш одна,
Вдалині, в
небесах,
За десятки доріг,
В мене в серці
лиш страх,
Лиш би зміг і
зберіг.
Затремтіла душа
І сльоза у очах,
Знову в путь
вируша,
По далеких зірках,
Попри місячну ніч
Ти одна в світі є
Серед тисяч облич
Я впізнаю твоє.
|