Я в голосі твоїм знаходжу літо, твій погляд випромінює тепло, що може всі морози розігріти, та іх по всьому світу рознесло. Підозрюєш мене у чому хочеш, ховаєш своє серце в глибині, а я не сплю до ранку цілі ночі... Боюсь щоб не приснилася мені... Не хочу в снах твій образ споглядати, бо ти мені дорожча наяву. Моя любов для мене ж просто грати, між них про тебе мріями живу... Один дзвінок і легше пережити, розлуку довгу, може й назавжди... Уже не раз моя душа розбита, не розбивай востаннє, підожди... Хвилинку дай тобою милуватись, а далі будь що буде, розбивай... З життям не можу більше я змагатись, йому кінець, прости мені й прощай...
|