Пливе човен по воді, На хвилях хитається, Гарний хлопець молодий У човні печалиться. Бо не вийшла дівчинонька У зелений сад гуляти, Зажурилась голівонька, Бо прийшов вже час кохати. А у тої дівчиноньки Очі- ніби дві зорі, Що блищать мов діаманти Ясним світом у горі. В неї личко рум"яненьке І стрункий дівочий стан. Болить хлопцеве серденько, Болить ,крається від ран. Ой.чи прийде та дівчина І чи зможе полюбити? Його доля чорнобрива, Без якої вже не жити. Пливе човен по воді, На хвилях хитається В тому човні молоді Щасливі катаються.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")