Вже облітає з вишні ніжний цвіт В саду кружляє біла заметіль, А ми зтобою,милий стільки літ, Ти в щирість почуттів моїх повір,
Я так люблю тебе.людино дорога, Дві наші долі З"єднані навік І хай минають осінь,і зима Ми разом в щасті проживемо вік.
І хай говорять,що любов минає, І що з роками минають почуття, Та я люблю тебе і добре знаю, Що ця любов на все моє життя!
І хай минають роки за роками Це почуття ми в серці збережем навіки з"єднані ми душами й думками Всі труднощі життя удвох пройдем.
І хай летить із вишні ніжний цвіт в саду кружляє біла заметіль, А ми з тобою,милий.стільки літ ти в щирість почуттів моїх повір.
|