Знов мені наснились
Очі твої сині,
твої малинові вуста,-
молитва тиха і свята.
Мов торкнулись спини
Крила лебедині.
Ти знов наснилася мені,
Уся в весняному вбранні.
В косах сяють зорі,
Світяться любов'ю. П'янить ще юності дурман
і твій стрункий дівочий стан.
Я прокинувсь ранком,-
Сон зійшов туманом,
На спомин залишив мені серпанок світлий у вікні.
|