Цвіте конвалія в весняному саду і аромат.аж кругом голова! Я знову в сад моєї юності іду, Туди,де ще любов моя жива! Іду я в сад,щоб знову пригадать Ту юність,що минула дивним сном, Щоб почуття усі ці передать Потрібно пережити усе знов. Цей цвіт конвалії багато нагадав Мені про юність і весняні дні, Я так хотіла,щоби хтось мене кохав, Та не зустрілася людина ця мені. І ось пройшли вже юності роки. і ти з"явився у моїм саду Тепер з тобою разом навіки Я поруч впевнено у майбуття іду! Цвіте конвалія,о,як вона цвіте! А я люблю,коханий,так люблю тебе!
|