Летіла квітка душа. Щастя своє шукала. Втратила кохання вона. Якому своє серце віддала. Кружляла вона в небі. Блукала по землі. Кохання моє де ти? Відгукнись, любий прийди. Згадай кохану троянду. Яку ти так кохав. Оту тендінту файну. Яку так обожнював. Колись ти шепотів. Я найкраща на світі. Але далеко чомусь полетів. Мій веселий вітер. Без тебе сумує. Самотня квітка-душа. Вірить що ти її почуєш. І вона буде знову не одна.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")