A kitten plays sunbeams in a puddle.
Weeping of baby is somewhere audible.
Merry summer morning in full play,
Life makes noise around today,
And reflected chocolate sunburn.
It is possible to make merry, goes mad and burn.
A new day is begun by the splash of emotions.
I am already ready to compliment with you the devotion.
Today a hope and fate to you will come.
Open, I knock. Let sorrows leave or gone.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")