Не люби мене. просто не треба!
Пролітають світлинами дні.
Не візьму тебе вище неба,
бо і сам я уже на дні!
Не люби мене, я благаю,
не люби, не шматуй серця!
Не люби, не люби, не кохай...
Я дійшов до свого кінця!
Не люби мене, світ безмежний,
Не люби, я благаю, молю...
не люби! я від тебе залежний,
просто я тебе так люблю...
|