Ти топтав доріженьку у мій бік,
Збивав собі ніженьки віддалік ,
В мене серце краялось- бо люблю,
Тобі іншу стежечку я молю...
Попросила сонечка- засвіти,
Тай на річці стежечку проклади,
Щоб мій милий ніженьки не збивав,
По ній тихо човником припливав.
Ой ,світило сонечко, аж два дні,
В'ється пуста стежечка по воді,
Не приїхав миленький -де ж ти де?
Не барися- сонечко ось зайде!