ЗБІРКА – «Як молоді оновлені літа» - "Страдаючи , не виллю із душі -"
Страдаючи , не виллю із душі - Я краплі згірклої , зболілої , Важкої як любов сльози , земні - Бо я сильніше за любов любив ! Вона із біллю в серці залишилась Тобі ще так незрозумілої Ти була поруч… та далека…там , Ти була біля мене , та німа Схилилася додолу як голівка клена Віддала серце друзям… ворогам . А мене снігом вкрила сивина . Надією тримаюсь і живу услід як вітер за тобою мчусь І впаду в землю плодом недозрілим Низько схилили не літа – журба . Хоч посмішкою в світ моя душа .
В житті головне не йти проти зла , а жити за любов , за добро , бути активним , щоб мати щастя в радості , я так думаю !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")