|
Якщо любиш-мовчи! Почуття не викрикуй на людях,
Не показуй нікому сіяючих щастям очей,
Бо жорстокість людська, не жаліючи, скривдить, осудить,
Ще й до того розлучить закоханих рідних людей.
Якщо любиш- радій, тільки крий свою радість у серці,
Віддавайся любові, та так, щоб не бачив ніхто,
Бо та заздрість людська ураганом незванним ввірветься,
І сліду не залишить від ніжних, яскравих квіток.
Якщо любиш-молись! Бо кохання дароване Богом,
Він зуміє найкраще для тебе його зберегти,
Проти всякого зла є Всесильна опіка святого,
Якщо любиш-кохай, і розправивши крила, лети!
08/08/2015
|