Не відпускай мене ніколи,
міцно тримай за руку.
Адже в нашій в нашій любові,
не має місця смутку.
Не тікай від мене далеко,
ти всесвіт мого життя.
Я без тебе безкрилий лелека,
і стражданням наповнена моя душа.
Моє серце щемить в журбі,
адже в житті я оступився.
Я благаю кохана прости,
не знаю чому розум затьмарила інша.
Мені прощення не має,
з цим миритись не можливо.
Лише ображене твоє серденько знає,
яку нашу долю чекає вирок.
Прошу безкрилого птаха не лишай,
в самотності без надії.
Мою руку міцно тримай,
якщо кохання наше віриш.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")