Сьогодні вранці я ходила до собору, Хоча всього три дні тому була… Підвівши погляд свій так високо угору, Дивилася на золотії купола. Святій княгині Ользі тихо помолилась - Заступниця моя, ношу її ім’я. В молитві своїм болем з нею поділилась, Покаялася їй грішна душа моя. І знов біля Святого СЕргія схилилась, За тебе заступатися просила. І перед ним я в котре щиро повинилась, Стояла поки свічка не згоріла. Святому Миколаю Чудотворцю, за чудеса, Що дав мені, і за які молюся - Букетик свіжих квітів до ікони принесла І свічку запалила, і хрещуся. Прошу у Бога, щоб простив мені мій гріх, Якщо це гріх – любов до тебе. Молю, щоб бути разом нам з тобою допоміг, Якщо не тут, то там…далеко в небі. Стою під куполом Центрального Собору, Сама себе не відчуваю – чи я є? І тільки дзвонів передзвін, і пісня хору, І я молюся за життя своє, твоє…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2820 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")