Розуміти і пробачати, щиро вірити й просто чекати: незабутнє,єдине кохання, перетворене в біль і страждання. Забувати й щиро благати, мовби свічка красиво згасати. Вічна біль - мені не під силу. В світі зла - де я прагну миру. ************ Вона була так одинока, немовби відрікся весь світ. Адже вже відчула - кохання. Це надто болючий політ. вона забувала про щастя, поринувши в чорну пітьму і просто пішла: у холодну, жорстоку, бездушну війну. Яка вже тривала роками і може тривати завжди. Згубивши любов до нестями й закинувши в світ темноти.
|