Будь зі мною
Чарівною казкою,
Будь зі мною
Солодкою ласкою!
Будь зі мною
Світанком повінчаний,
Будь зі мною
Весною заквітчаний!
Будь зі мною
Холодними зимами,
Будь зі мною
Бажання стежинами!
Будь зі мною
На вічності мить,
Будь зі мною!
Без тебе - болить!