Може так треба Може так краще Та що вже тут думать Не буде інакше Не буде нічого Що було раніше Лишились лиш спогади І нічого більше. Просто час пройде Просто забуде І біль твій погасне І легше так буде Згадаєш колись Через десятки років Своє юнацьке кохання Свій юнацький неспокій. І те що зараз тобі болем здається Смішним тобі здасться і ти засмієшся Згадаєш колись ти юнацьке кохання Смішним тобі здасться тодішнє страждання.
|