Коли взлітаєш ти в політ Від любові,милий друже Пам'ятай ти мій совіт: Будь з тим обережний дуже Може обірватись він Той політ твого кохання І залишиться в душі Лиш сам біль й одні страждання Бо любов що була в вас Як той птах була двокрила Зламається ж одне крило- Летіти буде вже не сила.
|