Почекай, підожди ти від мене не йди Дай ще раз я тобі прошепочу: "Залишила у серці навік ти сліди Бути завжди з тобою я хочу!" І нехай заметіль зараз тут за вікном Та зате у душі моїй тепло Бо кохання до тебе розпалило вогонь І горить він у ньому безмежно! І хоч я не чаклун і не знаю я чар Та в житті мені все ж пощастило Бо зустрів я тебе, моя вічна любов Мій маленький ангелик безкрилий!
|