Я чекаю на твій приїзд… Січень, серпень, знову зима. Мені боляче, аж до сліз, Що зі мною тебе нема. Приїзди, я тобі розповім Про своє життя «як у всіх». Ти не бійся, приїздом цим Не порушиш звичок своїх. Дім, робота, рідня, сім’я… Все я маю, але без тебе. Одинока ж душа моя, Їй тепло твоє дуже треба. І твоїх поцілунків палких Смакувати солодкий нектар. Слів почути, таких п’янких, Що колись давно промовляв. Мені боляче, аж до сліз… Але ти на це не зважай. Я чекаю на твій приїзд, Щоб сказати…не приїжджай…
Ой,а й вправду так і є. В жіночих думках все навпаки))
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")