Ти не сам Ти не сам. З тобою моя доля Вальс танцює пізно восени. Замаїлась літньою красою, Хоч у вирій вже летять роки. Ти не сам. З тобою моє щастя Як дарунок за затишний рай, Розлучити часу нас не вдасться, Бо в душі - осінній квітомай Ти не сам. Любов моя з тобою Зігріває, пестить і щемить. Сплинув час, наче вода рікою, Але почуття ми зберегли. Ти не сам. З тобою ми ідемо Крізь туманні і хороші дні. Почуття у пригорщах несемо, Щоб горіли наче дві зорі.
|