прилети разом з птахами, а я вийду назустріч в сад калиновий, милий , при вечірній зорі. Будемо утішатися веснопишною дниною, доки місяць не випливе навстріч новій зорі..
Прилети разом з вітром, Щоб в обіймах зігрілася, І тихенько припала До рідніших грудей. Будем в росах купатися Досвітком милуватися, Щоб коханню віддатися Не на ніч, а на день...
Прилети не з літами, А найблищею хвилею, Що із моря життя Виринає щодня. Я накрию, коханий, Тебе білими крилами, Й спорідняться у парі Два щасливих серця..
ПАНІ ГАЛИНО. ХАЙ ВАШІ НОЧІ, ЗАВЖДИ БУДУТЬ ОХОЧІ, А РАНКИ СВІТЛІ У ТИШІ, ЗАВЖДИ З ЛЮБОВ *Ю ЧИСТІ ДЛЯ ДУШІ.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")