п. Іване Редчиць, дякую за, дійсно, виструнчено-поетичний коментар;за це ноймовірно тепле звертання до мене. Приємно, що Ви відчули цей вірш. І ще: той рівень на який я тільки можу хоч краєм ока дотягнутися, який для мене є виховником і до якого мене притягує, який для мене є взірцем- то ось він: " .....о березня безум, о невідь жадань біліє береза, чекає клечань Прорвалась потоки глухонімі Повзуть на всі боки, як змії в ярмі. Потоки струмують, колотиться став узгір"я парують, пускаються вплав....." Я певна, п. Іване, Ви знаєте цього поета.
Емоції зашкалюють. Якесь безмірне, неістове кохання володіє таким ніжним і добрим єством,п.Роксолано. Вірш мені сподобався, але мені здається, що в середній частині він трішки ніби розтягнутий, хочеться скоротити. Наголос на слові "шатра" підводить, а загалом я в захваті. Браво!!!))))
Дякую п. Катрусю.Може і розтягнутий- не знаю, це так серце відкалатало...це, можна сказати, кардіограма у вірші- я просто записала.А наголос у слові"шАтра" - вимушено-блукаючий, допускається в поетиці, коли зміст підтискає.
колись дивилася фільм "Місто ангелів" на схожу тематику... а ангелом в цій ситуації бути не так вже й погано: так не можна торкнутися й зомліти, зате можна спостерігати, завжди бути поруч і допомагати... буває, що це краще за тілесні втіхи успіхів Вам у творчості й в коханні
п. Галиночко, мені хіба залишається аплодувати Вам навзаєм за те, що віднайшли в моєму вірші оту родзиночку.Адже дійсно: все написане зводиться, власне, до цієї стрічки.Дякую безмежно!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")