Сказати вражений від вірша -- це нічого не сказати.Браво!І насамперед вашим почуттям,які які розбудили чарівні нотки душі і вклали його у слова вашого вірша.
Ти нахилилась і мене поцілувала, Лягла в обійми тихо на диван..., - Що було далі, - турки відчували, - Так розпочавсь в Високого роман...
Вибачте за спотворення прекрасного. За вірш, звичайно, - 5.0. Романтика..., сум..., катастрофи..., - так, чомусь, мало на нашому сайті гумору. От і закортіло розбавити...
Дякую! Так, ми такі затюкані, насуплені. Посміхаймося!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")