А ти пам’ятаєш той вечір, Умитий травневим дощем? Десь там соловейко щебече, Колише бузковим кущем… Тоді, коли ти серед ночі У темінь за рогом зникав, Намисто сльозинок дівочих, Мій досвід жіночий, низав... У спогади рину щоразу - Твій голос у трубці звучить, Та в серці ти маєш образу, Не можеш її відпустить...
Вірш оригінальний, легкий та милозвучний.мені дуже сподобався. Але щось мене бентежать 2 останніх рядки, взагалі ж я так зрозуміла, що у вірші дівчина ображена а не хлопець, то чому ж тоді : " Ще в серці таїш ти образу, Не можеш її відпустить..." За що ж йому на неї ображатись то?
Дуже гарний вірш, от тільки я зашпортнулася на слові "помилок". У вас наголос ПомИлок, а треба ПомилОк.Може я щось не розумію, але згадуєте в часі минулому, а соловейко - в теперішньому. Прошу без образ, адже всі тут вчимося.Успіху!
Які можуть бути образи, Катерино? Навпаки, я дуже вдячна Вам за науку! Завжди буду тільки рада вашій увазі до мене. Дякую, що звернули мою увагу на недоліки цього віршу. Трохи змінила, перечитайте, будь-ласка. Якщо ще щось не так - пишіть.
Дуже проникливий вірш, чим і сподобався. "Мій досвід жіночий", гадаю, варто виділити комами як уточнення. Це для поліпшення сприйняття Вашої поезії. У десятому рядку наявний немилозвучний збіг приголосних ("...твій в трубці..."). Щоб його уникнути, можна б останні рядки дещо змінити. Наприклад, так: "У спогади рину щоразу, як голос знайомий звучить у слухавці. Знаю, образу не можеш іще відпустить...". У цілому, вірш сподобався. Бажаю Вам, пані Ольго, натхнення й успіхів!
Дякую, Абігель, за зауваження та оцінку твору. "Мій досвід жіночий" дійсно требував виділення комами. А останні рядки міняти не стану, втрачається зміст віршу. Я просто замінила приголосний звук на голосний. Здається краще стало звучати і легше читається. Що скажете?
Тепер став зайвий склад і це теж не є добре А загалом вірш сподобався.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")