Тобі лиш двадцять, і тебе я знаю, Живеш ти у країні мрій, добра.. Ти поки що не відчував і ще незнаєш, Що значіть залишитись без тепла. У тебе дівчина, знайомі, друзі, Батьки тобі завжди допомагають, А ти незнаєш, як живуть ті люди, Що ні батькіВ, ні друзів, у світі немають.... Ти скаржишся,дурні проблеми в універі, Що подорожчали улюблені кросівки, Для тебе в світі всі відкриті двері, І на проблеми дійсно не підсів ти. Тобі лиш двадцять, і тебе незрадив жоден друг, Ти ще незнаєш болі від страшної зради, Ти можеш завжи понадіятись на тих, Хто дасть тобі бесплатної і доброї поради. Людина, та, яку ти любиш, учора посміхнулась у вагоні, А ти ревнуєш, бо це катастрофа, розмазав би весь світ ти по бетоні.. Це не проблема, друже, ти забудь такі проблеми, У світі є багато гірших лих, Облиш усі свої дурні дилеми, Ти ще не бачив дійсно людей бідних тих, Які не мають даху, і немають мрії, В яких проблеми дійсно поважливіші за твої, В яких одна проблема і надія, Що завтра не прийдеться бачити смерті німої, Ти скаржився, що все вже надоїло, що краще вмерти а не жити, А з іншого кінця планети, ще хоч хвилинку просять бідні діти. У іншому куточку світу, бездомна матір без будинку, Готова вмерти а не жити, щоби спасти свою дитинку... Ніколи не жалійся ти на долю, Не плач шо все вже надоїло, Бо ти як птах, ти маєш свою волю, Не сковане кайданами неволі тіло. Не в праві вибирати ми де народитись, Не вправі знати напееред як буде, Та деколи по сторонах треба дивитись, Нас навкруги оточують ще більш нещасні люди.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2269 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")