Напевне добре безліч років рахувати... Напевне гарно так прожити весь той час, Який вам Бог відвів, ох добре так незнати, Коли прийдеться вам прокинутися у останній раз. Напевне добре день народження зустріти У пядесятий раз і ще не раз не двічі, Напевне гарно відчувати і чекати, Як роки довгі тягнуться немов усе це вічне. Напевне гарно бачити навпроти ту людину, Що шлюбу клятву принесе навіки, Напевне гарно бачити дитину, Й ховати сльози під повіки... Напевне весело коли уперше Твоє дитя пішло у школу, І не задумуєшся ти про муки смертні, І думаєш що непомреш ніколи. Цікаво знати що людина відчуває, Коли життя вже сонце гасне поневолі, Цікаво бачити як той хто ще незнає, Помре, але він не по власній волі... Напевне гарно бачити як плили рокИ, Напевне є згадати що такій людині, Яка всі мала ті шкільні уроки... Яка прожила їх..а не провела в домовині... І так хотілося б хоч раз відчути, Той дотик сонця і той шелест вітру, Так би хотілося хоч раз почути, Як заповняються легені справжнім тим повітрям... Як би хотілося нам назавжди забути, Той смак землі і диму... Ніхто тут на землі незнає ні від кого тут не чути, Що хтось сумує за померлими своїми... Можливо мертві все ж сильніше плачуть? Можливо і сумують жально.. Можливо з неба нас щоденно бачать, І їм від цьго дуже вже печально.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2189 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")