Ти памятаєш, подруго, як ти віддалася йому ще тої ночі... Як за тобою днями він ходив, закрив тобі від світу очі... А ти так щиро покохала, Неначе вперше, наче в юні рОки, Ні, отоді ти ще незнала, як буде далі, скільки ще мороки І лиха заподіє він тобі на цьому світі, Додолу верби посхиляють свої віти, Заплаче небо в твій останній день грозою, А він лиш підло скористається тобою, Ти думала, що це любов, що так і треба, Від щастя ти у снах злітала аж до неба. Але це лиж твої думки, наївні і дитячі, А в нього серце і кохання не побачить. Він викине тебе як річ вже непотрібну, Польються сльози, дощ заплаче дрібно, Тоді, коли ти вирішиш нарешті... Не жити більше в цьому світі..і помреш ти.. Не у глибокій старості, а в роки юні, На цвинтарі усюди темно, і лиш ноти струнні, Із дальнього кінця до світу донесуться, Пройдуть роки і спогадами повернуться, До мене твої мрії і переживання, І ті слова, коли Він злився на твої вагання..в ту ніч.
Ти памятаєш подруго, як ти віддалася йому отої ночі? Ні незгадати вже тобі, бо твої сині очі, Назавжди у могилі, до кінця віків, І як не дивно, він прожити довго незумів.. Після твоєї смерті...вам разом судилося померти... В останні лиш хвилини зрозумів, що він накоїв, Він бився за житя, він плакав і не звав смерті німої, Алк Пішов він за тобою в морок, І лиш за ним, з його імям залишиться тут сором. Заплаче дощ, заплаче небо синє, Й сльоза покотиться у тебе в домовині, По тих щоках, які колиць він цілував, По тому серцю, що згубив, не цінував....
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2161 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")