Вітаю Вас,п.Всеволоде, на нашому багатонаціональному, але по суті українському сайті! Маю надію, що Вам тут сподобається. Ваш вірш справді філософський, от я собі і уявила: Травень... Недавно відсвяткували свято Перемоги і, виходячи із Вашого першого катрена, сидить собі на призьбі старенький ветеран і думку думає, тільки не пристальний догляд, а пильний, так буде українською. Половина другого катрена ще сюди в'яжеться, а потім руйнується рима, ритм і видіння зникає. Закінчення бачу десь приблизно таким: Пекло свавілля Стелить дороги...це вже, ніби наш час, але це тільки моє суб'єктивне бачення, а рішення за автором.
Вітаю з початком , ясно автор може сам найкраще знає що потрібно його дітищу, на мою думку останній рядок особливо не вписується в закінченння, і в зміст і мелодичність вірша ( тут вже доволі сильні тонкощі спиймання кожного читача).може так звучати - до раю в дорозі до краю дороги , а ще краще початок дороги. Якщо ви з першого вірша вже так солідно пишете - то бажаю вам великих успіхів ! ВІТАЮ НА САЙТІ !
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")