Горіли, як факел, надії… Новою метою з Майдану Несли крізь вогонь молодії, Народну ту мрію жадану… Довіра - великого варта, Тим паче, довіра народу, Щоб згасла розпалена ватра На землях буремного сходу. Війна не спиняється нині. Вмирають дорослі і діти. Крик люду, як голос в пустині, Нема куди правдоньки діти… В клубочок зібрався непотріб Так, ніби сповзаються змії… Ловлю свою думку і, вкотре, Під серцем тривога німіє… Хвилює мене сьогодення, Та й завтрашній день у тумані. Ще скільки життів безіменних Поникне у цьому омані? Не видно межі, ні просвіту… Затихли на час можновладці… У кожного влади – півсвіту, За нарід – нема і на гадці…
Хоч вірш і гарний, мушу признатися, що не долюблюю віршів, які ганьблять владу, яка насправді шукає виходу з біди, яка сіла на людські голови і на Україну в цілому. Президент таки старається шукати вихід , а ми вже його товчемо! Минуло декілька тижнів, а ми хочемо ,щоб створив процвітання, коли зі всіх боків наступ ворога. Вибачте.
То ще не ганьба, а тільки нагадування, що люди таки існують. Кожний українець, мені здається, прекрасно розуміє, що до процвітання ще далеко і не дозволяє собі цього вимагати, але хоче бачити президента дійсно народного, який на ділі це доводить, а не тільки гарно говорить, бо вже надивилися і наслухались на "попередніків" Дякую за коментар!
Я думаю, що європейські та американські політики переконують нашу владу вирішувати все мирним шляхом - діалогами, судами, санкціями тощо... А тим часом наші земляки гинуть... Надіюсь у нинішньої влади вистачить сил та мудрості для припинення воєнних діх, забезпечення миру та безпеки громадянам, а також для проведення розквіту нашої держави, давайте вірити разом... Дякую за вірш.
Як це не дивно звучить, але вихід у нашої країни зараз один - через зброю до перемоги. Балачки про переговори, як на мене, нині такі ж порожні, як і сподівання на добропорядність щодо України східних верховодів. Не можна домовитися з тим, хто домовлятися не хоче, не можна нагнути дуба, аби ріс верхівкою в землю - він або всохне, або розпрямиться з такою силою, що нагинати його в черговий раз просто не знайдеться охочих.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")