А далі, Борю... Давай не будемо думати про те, що далі. Живи і кожну мить життя цінуй і бережи. ***І я замислююсь все частіше: - А що далі? ***Не хворій і живи довго. Щастя тобі! А написав гарно.
Щиро дякую, Надя! Це доволі давній віршик, зараз я не занурююся в усі оці філософії - хай їм грець! Відповідей на мої запитання не знає ніхто, тому і не варто битися над цим.
Пане Борисе, перед нами, тими, що варяться в тому котлі, це неймовірно важке питання, стоїть кожен Божий день. Страх робить свою чорну справу і люди хочуть знати, що ж далі? до чого готуватися, кому вірити, за ким іти???.., але, якби нас не тиснула лиха доля - життя продовжується...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")