Ні, не піднімуся кохана із колін. Красивий сон уже загус, тече кисіль не відчуваю я нірвани межи стін. Мені набрид естетний блюз...його ваніль. Я більш не можу, ні, не хочу пишність фраз вона за грати посадила й тільки крок мої убік ступають очі - лине джаз і ти нахромлюєш на вила вільний рок.
|