Стало темно і немило. Громи грають, як гармати. Блискавки на орлів крилах Світлом б’ють у кожну хату.
Люди бачать це все й чують. Неспроможні зрозуміти Те все, що їм брат дарує І починають молитись.
Щиро моляться в кімнатах. Зір сідає на іконах. Батьки вчили, що в них святість. Вона усіх охоронить.
Буря тихне. Прийшов вітер. Розігнав шалені хмари. І знов ясне сонце світить. Це є дійсність, це не чари.
Знов світ такий як учора. Затихли молитви щирі. Людей знову дійсність морить, Якої кольори сирі. 14.06.2012р.
|