Мила,Оксаночко,з великим задоволенням запрошую Вас у мій ліричний сад,де живе соловейко і де плигають цвіркуни,які грають прекрасні мелодії на своїх маленьких скрипочках.В цьому саду дуже гарно і тут вірші самі пишуться.
О, якби я хотіла так на лавочці посидіти в пахощах матіоли, що так щедро квітує цього року, та біда, комарі, як собаки кусючі, то ж мушу ховатися... Дуже гарно!
П,Катрусю,дуже вдячна за добрі слова,а комарі таки кусючі...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")