То ось чому Ви не хочете нікого слухати ні про склади, ні про наголоси, бо, як виявляється, Ви заслужена поетеса однієї газети в якій друкують Ваші вірші, а чи читають, чи ні то ще треба подивитись. А, навіть, якщо й читають, то Ви все одно повинні удосконалювати свої вірші, адже Ви прийшли на сайт де можна цьому трошки научитися і я думаю, що від цього Ваші вірші, як і читачі тільки виграють. Не прийміть мої слова за образу, бо знаю, що Ви людина добра, сердечна, а такій людині хочеться допомогти зрозуміти свою помилку. Щодо цього вірша, то я теж вважаю, що над ним ще треба добре попрацювати. Всіх благ і натхнення!
П.Катрусю,я зовсім не проти,дуже прислуховуюсь до ваших коментарів.а що мої вірші подобаються людям.я не обманюю Вас.А навчатися я буду,атже тому я тут,на вашому сайті,бо хочу навчитися дійсно гарно писати,щоб вони подобались всім,а не тільки селянам,як то кажуть"для села зійде.Мабуть не треба було мені хвалитись.Вибачте.
Вірш як завжди переплетений добрими емоціями що надихають інших на творчість, і я думаю це завжди позитив такий є від ваших віршів.Як кажуть - написано чистою душею, але бракує трішки над ним попрацювати.Розміри розмірами, але поезія - це завжди ще якась глибина, яскравість порівнянь, епітетів, тому зміст - дозрілої людини, а решта - ніби як школярки, ( вибачте що так пишу) , ви мабуть як і я раніше - дуже спішив поділитися своїм серцем з іншими, але це часто на шкоду внутрішній побудові.Може не потрібно так спішити...Вибачте...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")