Через повітря кришталеве
Безхмарні чисті небеса.
Півонії, мов сни, рожеві –
На пелюстках блищить роса
Весна іще не відпалала,
Та десь вже літо прогляда.
Півонії – як склались вдало
Світанок в них і тінь бліда
В садку панує прохолода,
У ранішній цнотливий час
І пишний квіт, мов нагорода,
В садочках зустрічає нас
Згасають дні, та я все певен,
Що знАйду щастячко своє…
А травень переходить в червень,
І юність зрілістю стає.
Травень 2013
|