Цвіте красуня яблуня в саду, Вона так схожа на наречену, Яка давно чекала на весну Вдягнуть фату і сукенку зелену.
А там під осінь- з'являться плоди Такі чарівні яблучка смачненькі, Щоб з насолодою з'їсти всі могли Чарівні фрукти- ніжні й солоденькі.
А поки що вона -цвіте й цвіте, Красивим цвітом душі звеселяє, А сонечко над нею золоте Своїм теплом так ніжно обмімає!
|