о, як цвіла старенька абрикоса Рожевим цвітом падала в траву І цвіт летів , летів мені на коси Я цю красу у серці збережу. Зимою пригадаю я це диво І серце радісно заб'ється знов І буду- надзвичайно я щаслива Бо в серці зацвіте моя любов. Я буду з радістю чекати знову Коли навколо зацвіте весна, Коли земля одягнеться в обнову І знову заспіва душа моя!
|