Я слухала як шелестять дерева Як десь за лісом обзивався вітер Я бачила як хмари на пів неба Летіли вдаль і закривали світло.
А потім дощ полився з неба І краплі билися об землю мов з відра А люди всі раділи,бо так треба, Бо всіх замучила ця спека,ця жара.
А він все йшов і вся земля розквітла Як було радісно і людям ,і квіткам, А дітвора все по калюжам бігла Й раділа свіжістю води,що бігла Й бігла по стежкам і по усім дворам!
|