Орхідея- ніжна квітка, Вишуканий аромат Граціозна,мов лебідка Справжнє диво,дивний скарб.
Ти мені у сні з,явилась Незрівнянною красою І в душі моїй лишилась- ясноокою весною.
Я милуюся тобою І не можу надивитись, Насолоджуюсь красою І боюся пробудитись...
Моя мила,ніжна,квітка У моїх весняних снах, Граціозна ,мов лебідка У моїх тремтиш руках.
|