Палають жоржини-осені квіти Росою вкриті ваші пелюстки, Ви ще живі,ще вмієте радіти, Хоч скоро прийдуть вже холодні дні. А я милуюсь вами,все милуюсь, мені так люба ваша красота І ніжністю я вашою чаруюсь Та прикро,що відійде ця краса. Садок зима біленьким снігом вкриє, Відійдуть чарівні і теплі дні, Та я чекати буду-осінь прийде Й жоржини посміхнуться знов мені.
|